Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ 5/8/2013



Στις 5 Αυγούστου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωρωπού μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητούνται και τα παρακάτω:

http://www.oropos.gov.gr/images/stories/pages/pdf4pages/DS/ds_2013_08_01.pdf

3. Δημιουργία μονάδας ανακύκλωσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ) της εταιρείας Αφοί Κωνσταντινίδη Α.Β.Β.Ε.& Ν.Ε.Μ. στη θέση ΜΠΕΡΠΑΝΤΙ ή ΠΑΤΗΜΑ στον Αυλώνα Αττικής (περιοχή ΒΙ.ΠΑ.)


4. Συζήτηση - ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εγκατάσταση μονάδας  παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα σε περιοχή του Δήμου Ωρωπού.



Όπως γίνεται αντιληπτό ο Αυλώνας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί (από ποιούς ;) σχεδόν μόνιμα σαν ο τόπος εγκατάστασης βιομηχανικών αποβλήτων και επικίνδυνων για την υγεία βιομηχανικών μονάδων!!!! 

Στο τέταρτο θέμα, όπως πληροφορηθήκαμε από την κα Ιωάννα Στεργίου, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ωρωπού, η συζήτηση θα γίνει για Νέο Τρίτο Εργοστάσιο Βιομάζας (καύσης απορριμάτων) εκτός από τα άλλα 2 εναντίον των οποίων οι κάτοικοι του Αυλώνα και του Δήμου Ωρωπού, παλεύουμε για να μην εγκατασταθούν!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!