Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 2012-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

























Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 6 το απόγευμα διοργανώθηκε και φέτος από τον Σύλλογό μας γιορτή λουλουδιών στην πλατεία Ζυγομαλά. Η πλατεία γέμισε από λουλούδια και κόσμο όλων των ηλικιών που ήρθαν να γιορτάσουν τον ερχομό του Μάη με τραγούδια και χορούς. Στα δρώμενα που ακολούθησαν συμμετείχαν όλες οι ηλικίες του Αυλώνα. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου από την σχολική παράσταση που έδωσαν πρόσφατα οι μαθητές του Γυμνασίου Αυλώνα, με την χορωδία και ορχήστρα του Γυμνασίου υπό την αιγίδα της ΚΕΔΩ με υπεύθυνη την κα Αθανασία Βόγγλη.
Ακολούθησε χορευτικό δρώμενο της σχολής μπαλέτου The Greeks, το οποίο ''έκλεψε'' κυριολεκτικά την παράσταση με τις παρουσίες και τον χορό των πολύ μικρών χορευτών της ομάδας με υπεύθυνες τις κες Ελένη Βαρδακαστάνη και Βανέσα Πολάτου!
Συνέχισαν η Χορωδία του Συλλόγου με υπεύθυνη την κα Στέλλα Νικολάου και η Χορωδία της Λέσχης Ηλικιωμένων Αυλώνα με υπεύθυνη την κα Αθανασία Βόγγλη που τραγούδησαν τραγούδια της Άνοιξης.
Τέλος το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε με τα παιδιά του Πνευματικού Κέντρου Αυλώνα υπό την αιγίδα της ΚΕΔΩ και με υπεύθυνη την κα Βιβή Καλλίνη, τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς απ΄όλη την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, οι ιερείς της ενορίας μας, ο Αντιδήμαρχος κος Γ.Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κος Άρης Πάντος, όλο το Τοπικό Συμβούλιο Αυλώνα, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αυλώνα καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Ωρωπό, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Αυλώνος, ο Σύλλογος Αποστράτων Αυλώνα, Νέος Πολ/κός Σύλλογος Μαλακάσας κλπ.
Στον στολισμό της πλατείας συμμετείχαν τα ανθοπωλεία της κας Ευαγγελίας Γεωργίου και Ειρήνης Ππαθεοδώρου.
Χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήσαν:
Τα ανθοκήπια, Δημητριάδης, Κάτσος, Μαυροσκότης, Μίγγας, Μπινιώρης, Παπαγεωργίου και το κεραμουργείο Σίμος.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ήρθαν και φέτος στην καθιερωμένη πλέον ανοιξιάτικη εκδήλωση και να ευχηθούμε καλό μήνα σε όλους και σε όλες!