Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

KINHMATOΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ-27/4/2012


Την απολαυστική κωμωδία «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» των Jeffrey Lane & David Yazbek με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη, θα παρακολουθήσει ο Σύλλογός μας στις 27 Απριλίου 2012 στο κινηματοθέατρο ΠΑΛΛΑΣ στην Αθήνα.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 7 το απόγευμα κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και η τιμή του εισιτηρίου στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής είναι 35 Ευρώ. Για κράτηση εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να απευθύνονται στην κα Αρχοντία Τατίδου στο κιν. τηλ. 6945912427.

Λίγα λόγια για το έργο:
Οι πρωταγωνιστές ερμηνεύουν δύο γοητευτικούς απατεώνες και μας ξεναγούν σε μια όμορφη παραλιακή πόλη της Νότιας Γαλλίας, όπου με θαυμαστή δεξιοτεχνία εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες και ώριμες κυρίες και τους αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά. Μέχρις ότου η τύχη φέρει στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που όχι μόνο θα τους γοητεύσει αλλά …θα τους βάλει και τα γυαλιά!
Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο υπέροχων κομπιναδόρων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.
Ο ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέϊμσον (Γιάννης Μπέζος) αναστατώνεται, όταν μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του ο άγαρμπος αλλά αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον (Πέτρος Φιλιππίδης). Το στοίχημά τους; Όποιος χάσει θα πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη. Χιούμορ, δράση, συγκίνηση, γέλιο τρυφερότητα, πολλές ανατροπές και μια μεγάλη παραγωγή που θα συζητηθεί, συνθέτουν ένα εξαιρετικό θέαμα που θα απολαύσει το ελληνικό κοινό για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Πέτρος Φιλιππίδης – Γιάννης Μπέζος – Χρήστος Σιμαρδάνης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης – Γιάννης Μπέζος
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Βασίλης Ζούλιας
Μουσική διασκευή – διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Χορογραφίες – Κίνηση: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Στόλας, Δημήτρης Κανέλλος, Θοδωρής Μπουζικάκος, Λήδα Καπνά, Γιάννα Παπαγεωργίου, Αντώνης Αντωνάκος, Πέτρος Γεωργοπάλης, Μανόλης Χουρδάκης, Ηλίας Γιαννάκης Αντιγόνη Δούμου, Δήμητρα Τσουχνικά, Μαριάνθη Φωτάκη, Σταυρίνα Ψιμοπούλου.