Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΥΛΩΝΑ-29/1/2012

Από τον Σύλλογο Οικιστικής Ανάπτυξης Αυλώνα, λάβαμε την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή που αφορά την δράση του Συλλόγου για το περιβάλλον για να την αναρτήσουμε στον ιστότοπό μας. Eυχαριστούμε τον Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του.

κ.κ. Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου “To Σάλεσι” .

Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας σας στέλνουμε κείμενο καθώς και ενδεικτικές φωτογραφίες της «Περιβαλλοντικές Δράσης» προκειμένου να το αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας.

« Αγαπητοί Φίλοι,
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2012 η Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικιστικής και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Αυλώνα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον ΣΚΑΪ (ραδιόφωνο και τηλεόραση) για την προβολή της προσπάθειας αυτής, τον Δήμο Ωρωπού για την υλική και ηθική υποστήριξη και την εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ για την υλική βοήθεια, όπως επίσης και τους συμμετέχοντες συλλόγους όπως ο Σύλλογός «Το Σάλεσι». Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους μικρούς μας φίλους, καθώς και στην καθηγήτρια του Γυμνασίου Αυλώνα κα Καρακασίδου, των οποίων η όρεξη και η διάθεση συντέλεσαν ουσιαστικά στην επιτυχή υλοποίηση της δράσης.

Πλέον του άμεσου αποτελέσματος της δράσης, δηλαδή του καθαρισμού της περιοχής (σε 90 λεπτά γέμισε 1 φορτηγό που διέθεσε η Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα η οποία συμμετείχε), σημαντικά είναι τα έμμεσα αποτελέσματα αυτής, όπως:
 - η θετική προβολή της περιοχής, μιας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους
 - η διαπίστωση στην πράξη της φράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι απέδειξαν ότι ο εθελοντισμός έχει παρόν και μέλλον. Υποσχόμαστε ότι σύντομα θα επαναληφθούν ανάλογες δράσεις.

Εκ του ΔΣ
του Συλλόγου Οικιστικής και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Αυλώνα  »

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση